PITA PIZZA GIOVANNI

PITA PIZZA GIOVANNI Dat smaakt altijd!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1555 beoordelingen
3 jun 2020 om 20:40 Het was een schande,eten koud alles door elkaar gerommeld Ik ben een zeer teleurgestelde klant
2 jun 2020 om 23:07 Pizza en levering perfect.
2 jun 2020 om 19:43 Heb nog nooit zo een lekkere bbq kip pizza gegeten met de kids en de durums zijn ook zeer lekken echt pluspunt bij jullie bestellen bedankt voor al t lekkere eten
2 jun 2020 om 12:34 Gisteren heb ik één bestelling bij jullie gedan maar spijtig genoeg mijn eten was koud pizza kapsalon ook koud drinken was niét wat ik bestelling haar ik vind spijtig want ik bent allang klant bij jullie. Mvg.mv Pereira
1 jun 2020 om 22:51 Het eten werd pas dik anderhalf uur na de bevestiging geleverd, en het leek wel of het eten in een achtbaan had gelegen, alles overhoop en saus overal in het zakje te vinden. Dit is echt wel de laatste keer dat we daar bestellen. Jammer....
1 jun 2020 om 20:31 Gewoon lekker, snel klaar!
1 jun 2020 om 19:14 Lookbrood was helemaal verbrand
1 jun 2020 om 14:19 Wel betaalt maar niet geleverd????
1 jun 2020 om 13:32 Don't order when you're hungry. It took 1h50 minutes to deliver. Pizza itself is acceptable, but not good.
1 jun 2020 om 0:21 Food took 2 hours to come, when it arrived it was cold, one of the pizzas was not even what I had ordered and they sent me a can of coke when I paid for a large bottle. Really bad service, really bad food!!
31 mei 2020 om 21:30 Levertijd disscusier ik niet over. Personeel daarentegen. U kan mijn beoordeling op google reviews lezen. Pizza was redelijk.
31 mei 2020 om 15:10 Levering was niet op tijd 120min in plaats van 45min De persoon was gewoon onbeschofd en het eten niet goed,ik had betaald voor 1cola en 1biertje niet gekregen Eerste keer en tevens laatste keer Niet aan te raden